Bemutatkozunk

Bemutatkozunk

Szia, mi Tim és Marli vagyunk! Ez a kép néhány évvel ezelőtt készült rólunk, amikor egy kollégiumi szobából elindítottuk stumfi.si oldalunkat, mely hamarosan saját gyártóüzemmé nőtte ki magát. Évente sok új munkahelyet teremtünk, továbbá több ezer színes és mókás zoknit adományozunk a rászoruló családoknak. Köszönjük mindenkinek, aki támogat minket ezen az úton ❤️

A(z) fotozokni.hu oldalán több mint 50 egyedi zoknidizájn, párna és póló található meg kínálatunkban. A nyomtatás saját üzemünkben történik, így mi kontrolláljuk a költségeket, a minőséget és a gyártási időt, majd ezeket a jó dolgokat továbbadjuk neked. Biztosak vagyunk benne, hogy meg fogod találni az ideális személyre szabott ajándékot, mely minden alkalomhoz és személyhez illik.

Vásárlók ezrei térnek vissza hozzánk termékeink minőségének, a nagy választéknak, a rendkívül gyors gyártásnak és kiváló ügyfélszolgálatunknak köszönhetően. Bővebben az elégedett vásárlókról itt.

Mivel foglalkozunk?

Személyre szabott zoknikat, párnákat és pólókat készítünk a saját magadról, háziállatodról vagy barátodról készült fotó segítségével. Termékeink garantáltan örömet okoznak majd neked vagy szeretteidnek.

Hogyan dolgozunk?

Miután leadod a rendelést a fotóddal, egy képzett tervezőcsapat körülvágja a fotót, hogy azon a fotóalanynak csak az arca szerepeljen, majd elküldi azt saját gyártási csapatának, akik rányomtatják a termékre.

Mitől vagyunk különlegesek?

Kiiktatjuk a közvetítőt azáltal, hogy saját üzemmel működünk. Ez jobb minőséget, jobb árakat és gyorsabb gyártási időt jelent.